0 0
Super snelle vegetarische pasta

Deel in je sociale netwerk:

Of je kopieert en deelt deze link

Ingrediënten

200 gr pasta naar eigen keuze, ik gebruik meestal spaghetti of penne
50 gr parmezaanse kaas
1 handje rucola
8 blaadjes verse basilicum
saus
1 sjalotje
2 tenen knoflook
1 blikje gepelde tomaten
1 tl tomatenpuree
4 grote zongedroogde tomaten
peper en zout

Super snelle vegetarische pasta

..... en lekker, mmmmmm

    Snel een heerlijk verse maaltijd op tafel na een lange dag

    • 10 min
    • 2 porties
    • Makkelijk

    Bereiden

    Soms wil je gewoon lekker snel iets op tafel zetten. Dat hoeft helemaal niet te betekenen dat je niet vers kunt eten. De saus van deze overheerlijke pasta maak je eenvoudig zelf en daarna voeg je gewoon nog lekker een aantal extra smaakmakers toe.

    Mocht je wel tijd hebben kun je eventueel overheerlijke kleine gehaktballetjes bakken voor erbij die je lekker laat sudderen in de saus. Het recept voor de balletjes zal ik ook toevoegen.

    Stappen

    1
    Klaar

    Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing.
    De tomatensaus is in een handomdraai klaar. Alle ingrediënten gaan in de blender en daarna warm je de saus in een pannetje op het vuur.

    2
    Klaar

    Nu kun je de overige smaakmakers klaarmaken.
    Rasp de parmezaanse kaas, rooster de pijnboompitjes, leg de rucola en basilicumblaadjes klaar.

    3
    Klaar

    Wanneer de pasta klaar is giet je deze af en doe je deze terug in de pan. De warme tomatensaus en goed doorroeren. Op het bord de pasta afmaken met kaas, pijnboompitjes, rucola en basilicum.

    Boterham met zalm maar dan anders
    vorige
    Boterham met gerookte zalm
    boeuf bourguignon
    volgende
    Boeuf Bourguignon

    Plaats je reactie