0 0
Boterham met gerookte zalm

Deel in je sociale netwerk:

Of je kopieert en deelt deze link

Ingrediënten

1 geroosterde boterham
50 gr gerookte zalm
1 hardgekookt ei
2 of 3 stronkjes bimi bimi is een soort baby broccoli
1/2 rode ui
1 tl kappertjes
1 el ingemaakte zure komkommer of 1 augurk in plakjes
paar drupjes balsamicocrème de creme is veel fijner en zachter van smaak dan balsamicoazijn
peper en zout

Boterham met gerookte zalm

maar dan anders

Dit recept is super simpel, het bijzondere is de heerlijke combinatie van smaken.

  • 10 min
  • 1 porties
  • Makkelijk

Bereiden

Dit recept is super simpel, het bijzondere is de heerlijke combinatie van smaken. Deze boterham met zalm is een heerlijke lunch of samen met een salade zelfs een lekker en simpel diner.

 

Stappen

1
Klaar

Rooster de boterham, kook een ei (5 minuten) en blancheer de bimi kort in kokend water (ongeveer 2 minuten).

2
Klaar

Beleg je boterham met gerookte zalm, bimi, ei, rode ui, kappertjes en ingemaakte komkommer. Op smaak brengen met een beetje zout en peper en een paar drupjes balsamicocrème.

De komkommers (uit mijn eigen tuin) maakte ik van de zomer in met natuurazijn, verse dille en knoflook. Je kunt ook een augurk in plakjes snijden.

Italiaanse omelet
vorige
Italiaanse omelet
Super snelle vegetarische pasta
volgende
Super snelle vegetarische pasta

Plaats je reactie